Una ferreria amb molts anys d'història

Sellart Ferreria és una empresa familiar amb més de 82 anys d’experiència en el sector, amb quatre generacions i una constant preocupació per la qualitat dels productes i el bon servei i atenció al client. Escalant el negoci, a poc a poc ens hem convertit amb els proveïdors de confiança de cada cop més gent.

Aquesta va néixer en plena postguerra l’any 1940 a la petita població de Baldomar, situada a la comarca de la Noguera, província de Lleida. Fou fundada per Esteve Sellart i continuada per Josep Sellart i Ramon (pare).

L’empresa va continuar situada al local dels seus orígens fins a l’any 2000, quan Josep Sellart i González (fill) va traslladar el negoci a la població d’Artesa de Segre.

Així doncs, Sellart Ferreria és una empresa familiar que continua la tradició generacional, ara amb Guillem Sellart i Barril.

Des de manteniment d’explotacions agrícoles i ramaderes fins a productes de decoració d’acer inoxidable, treballem amb un ampli ventall d’oferta sempre amb la màxima qualitat del producte com a base per a totes les nostres feines.

Josep Sellart i González

CEO

Josep Sellart i González, net de qui fou el fundador de l’empresa i actual director d’operacions acumula anys d’experiència i sempre a l’avantguarda de les noves tecnologies tant en els processos de fabricació com en els de gestió.

Guillem Sellart i Barril

COO

Guillem Sellart, besnét d’Esteve Sellart i actual subdirector d’operacions és la cara jove de l’empresa, aportant les idees i l’energia necessària per obtenir una millora contínua en tots els processos.

Skip to content