PARTICULARS

A Sellart Ferreria també oferim serveis personalitzats per a la teva propia llar, ja siguin elements decoratius o funcionals.

Interior

Escales de ferro

Realitzem escales de ferro resistents i de llarga durada, amb dissenys elegants i personalitzats que ofereixen una estètica única i sofisticada.

Baranes

Oferim una àmplia varietat de baranes d'alta qualitat, des de les clàssiques fins a les modernes, amb diferents materials i acabats personalitzats per adaptar-se a qualsevol estil de llar o edifici.

Escales de cargol

Les nostres escales de cargol, ideals per a espais reduïts, compten amb disseny atractiu i elegant, sempre adaptat a les necessitats de cada client.

Decoratiu

Gràcies al treball i experiència del nostre equip, oferim un ampli ventall d'elements decoratius exclusius per a cada client, amb dissenys clàssics i innovadors.

Exterior

Reixes de jardí

Dissenyem i instal·lem la teva reixa de jardí, la millor opció per delimitar i protegir casa teva. A més, li afegim un punt estètic i decoratiu per millorar l'aparença de la teva llar.

Porta de garatge

Ens encarreguem que el teu garatge quedi ben protegit gràcies a la instal·lació de les nostres portes de diferents tipus: manuals, elèctriques, enrotllables, seccionals, entre d'altres.

Porta d’accés a una casa

Ens ocupem d'instal·lar-te una porta resistent, segura i estètica, feta amb un bon material, un disseny acord amb els teus gustos i amb totes les característiques de seguretat.

Skip to content