AgroRamaders

A Ferreria Sellart oferim tota mena de serveis i treballs en ferro per explotacions agroramaderes.

Manteniment de granges i instal·lacions agràries

Som experts en tenir en les millors condicions d'infraestructures ramaderes i agrícoles: fem el manteniment, la fabricació d'elements i fins i tot la construcció de naus per a la teva granja o instal·lació agrària.

Manteniment d'infraestructures

T'ajudem a mantenir en les millors condicions l'estructura de la teva granja, magatzem agrícola o instal·lació agrària, des del terra fins al sostre.

Fabricació i muntatge d'elements metàl·lics

Ens encarreguem de fabricar, muntar o reparar qualsevol element metàl·lic de la teva explotació porcina, bovina, avícola o de qualsevol altre tipus.

Construcció de naus

Tens el projecte i els plànols per fer una nova nau amb estructura de ferro i busques algú de confiança? Nosaltres te la construïm!

Fabricació i muntatge de maquinària

Fabriquem, muntem i reparem tota mena de maquinària, ja sigui penjada o d'arrossegar, hidràulica o elèctrica i amb els materials que millor s'ajustin al que necessites. Pregunta'ns, tenim la solució pel teu negoci!

Fabricació i muntatge de maquinària

Dissenyem, fabriquem i muntem tota mena de maquinària que puguis necessitar per a la teva activitat agrícola o ramadera.

Reparació d'aparells i màquines

Reparem tractors, aplicadors, ensulfatadores, recol·lectores, vibros, cubes, remolcs, triselles, curres, picadores... i qualsevol altra maquinària.

Solució d'avaries

Ens encarreguem de tota mena d'avaries estàndard per tal que la teva maquinària torni a funcionar a ple rendiment.

Obtenir més informació

Si desitges obtenir més informació d’alguns dels nostres serveis d’agroramaderia, pots trucar-nos al 973 400 412. Estarem encantats d’atendre’t!

Dona un cop d'ull a les nostres xarxes

Skip to content